dissabte, 3 de desembre del 2011

''La cadena SER consolida su liderazgo en la radio española''


30-11-2011 . Lasemana.es


Alberto Carretero Aguado.- El controvertit EGM presenta poques variants en aquesta tercera onada pel que fa als lliuraments anteriors. La SER creix fins als 4,2 milions de radiooients, alçant-se amb el primer lloc en les audiències en totes les franges horàries. En els matins, el programa capdavanter ha estat Ara com ara , presentat per Carles Francino. Supera així a la seva competència més directa, el programa Herrera en l'Onda de Carlos Herrera en Onda Cero. En la tard-nit, els programes més seguits van ser La Finestra de Gemma Nierga i Hora 25 d'Àngels Barceló. En els esports, dominen El Travesser de José Ramón de la Bruna i El Carrusel Esportiu , presentat per Manu Carreño i Ponsetti.

Els pitjors resultats han estat per a la cadena COPI, l'audiència de la qual s'ha estancat i ha caigut a la quarta plaça de les ràdios generalistes. L'emissora, que pertany a la Conferència Episcopal s'ha quedat amb una audiència lleugerament per sobre del milió i mitjà d'oïdors. Encara que pràcticament totes les seves franges horàries s'han vist afectades, els programes que han sofert una baixada més dràstica han estat l'informatiu del migdia, La llanterna , dirigida per Juan Pablo Colmenarejo i l'espai esportiu El partit de les dotze , comandat per Juan Antonio Alcalá i Joseba Larrañaga.
En els llocs intermedis entre la cadena SER i la COPE se situen Onda Cero i Ràdio Nacional d'Espanya (RNE), en segon i tercer lloc del EGM respectivament. Onda Cero ha registrat un lleu descens, passant de 2,492 milions d'oïdors a 2,454. D'altra banda, RNE ha obtingut dades positives pràcticament en totes les franges horàries. Les pujades més importants corresponen als informatius del migdia i al programa del matí En dies com avui , presentat per Juan Ramón Lucas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada