dimecres, 26 d’octubre del 2011

Especial 11 S a la Cadena SER


''Àngels Barceló ha analizado para todas las emisoras de PRISA RADIO los 10 años que cambiaron al mundo'' CADENA SER   11-09-2011

El programa especial de la Cadena SER del desè aniversari de l'atemptat va començar el darrer diumenge 11 de setembre a les 14:00 hores, just quan va desenganxar el primer dels avions que es va estavellar contra les Torres Bessones. El programa, que es va poder seguir a través de www.cadenaser.com , es va emtere de manera simultània a Espanya, EUA, Colòmbia, Mèxic, Xile, Argentina, Panamà i Costa Rica.
La Cadena SER va posar en antena histories de víctimes, de supervivents, de rescatadors, la salut de les quals es va veure afectada per la contaminació d'amiant; i  vam aprofundir en les petjades que aquell 11 de setembre va deixar en la geopolítica, en l'economia o en la comunitat musulmana que viu a EUA.

Apartir de les dues de la tarda del diumengevan anar passant per l'antena de la Cadena SER experts en terrorisme global, residents i expresidents de govern, a més de familiars de víctimes de l'atemptat i fins i tot un dels estudiants que va presenciar la reacció de George Bush en ser informat de l'atemptat durant la visita a una escola de Florida.

Ángels Barceló va entrevistar, entre uns altres, al president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, a l'ex president César Gaviria i a Ricardo Lagos, expresident de Xile. També va formar part de l'especial els psiquiatres Luis Rojas Marcos i Manuel Trujillo, Jorge Edwards, escriptor xilè i actual ambaixador a París; així com a Miguel Ángel Moratinos, Federico Mayor Zaragoza o portaveus d'associacions que es van bolcar amb les víctimes o que representen a la comunitat musulmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada