dissabte, 29 d’octubre del 2011

Hora 25

L' Àngels Barceló va ser escollida com a nova directora el 15 de novembre de 2007 durant l'assamblea anual de directors de la Cadena SER. Llavors era presentadora i drectora del magazín matinal del cap de setmana "A vivir que son dos días".

Abans d'arribar l'Àngels Barceló hi van haber altres com: Manuel Martíin Ferrand (1972 - 1975), Basilio Rogado (1975 - 1978), José Joaquín Iriarte (1978- 1981), Manuel Antonio Rico (1982- 1986), Julio César Iglesias (1987), Fermín Bocos (1985- 1987), Manuel Campo Vidal (1987 - 1991), Carlos Llamas (1992- 2007).


Actualment l'Àngels Barceló participa en el programa de ràdio de la Cadena SER anomenat
"Hora 25"
Hora 25 és un programa que s'emet de dilluns a divendres de 20:00 a 24:00. Aquest programa es va començar a emtre el 1972 i va ser creat per Manuel Martín Ferrand.
Existeix també, una edició reduïda anomenada hora 25 Cap de setmana que s'emet els diumenges de 23:00 a 23:30.

Aquí la web del programa


Per a més inforamció: viquipèdia



dimecres, 26 d’octubre del 2011

Especial 11 S a la Cadena SER


''Àngels Barceló ha analizado para todas las emisoras de PRISA RADIO los 10 años que cambiaron al mundo'' CADENA SER   11-09-2011

El programa especial de la Cadena SER del desè aniversari de l'atemptat va començar el darrer diumenge 11 de setembre a les 14:00 hores, just quan va desenganxar el primer dels avions que es va estavellar contra les Torres Bessones. El programa, que es va poder seguir a través de www.cadenaser.com , es va emtere de manera simultània a Espanya, EUA, Colòmbia, Mèxic, Xile, Argentina, Panamà i Costa Rica.
La Cadena SER va posar en antena histories de víctimes, de supervivents, de rescatadors, la salut de les quals es va veure afectada per la contaminació d'amiant; i  vam aprofundir en les petjades que aquell 11 de setembre va deixar en la geopolítica, en l'economia o en la comunitat musulmana que viu a EUA.

Apartir de les dues de la tarda del diumengevan anar passant per l'antena de la Cadena SER experts en terrorisme global, residents i expresidents de govern, a més de familiars de víctimes de l'atemptat i fins i tot un dels estudiants que va presenciar la reacció de George Bush en ser informat de l'atemptat durant la visita a una escola de Florida.

Ángels Barceló va entrevistar, entre uns altres, al president de Colòmbia, Juan Manuel Santos, a l'ex president César Gaviria i a Ricardo Lagos, expresident de Xile. També va formar part de l'especial els psiquiatres Luis Rojas Marcos i Manuel Trujillo, Jorge Edwards, escriptor xilè i actual ambaixador a París; així com a Miguel Ángel Moratinos, Federico Mayor Zaragoza o portaveus d'associacions que es van bolcar amb les víctimes o que representen a la comunitat musulmana.

dimarts, 25 d’octubre del 2011

ÀNGELS BARCELÓ

Àngels Barceló va néixer el 7 de setembre del 1963 a Barcelona. És una periodista catalana amb una intensa trajectòria en els mitjans de comunicació audiovisuals. 

La seva carrera professional va començar als 20 anys, treballant com a redactora d'informatius a l'emissora de Catalunya Ràdio. L'any següent, i sense deixar la ràdio, va donar el salt a la televisió per presentar el Telenotícies de TV3. Ha arribat a ser la directora de l'última edició de l'informatiu de TV3. 

Cap el 1997, va fer un salt a la televisió espanyola, a la cadena Telecinco. Després d'haver passat mig any com a editora dels informatius dels caps de setmana de Telecinco, passa a editar i a presentar els informatius de les 14.30h. El 2001 va passar a editar i a presentar els informatius de Telecinco de les 20:30h. 

Durant aquesta etapa de la seva vida, va participar com a enviada especial a la Guerra de Iugoslàvia, les eleccions als Estats Units i la mort del Papa Joan Pau II. 

El 2005, va decidir fer un gir professional a la seva carrera fixant per la Cadena SER, per dirigir i presentar el magazin del cap de setmana A vivir que son dos días, programa que realitzà des de Ràdio Barcelona.

Del març al juny del 2006 va presentar una vegada al mes, alternant-se amb Carles Francino, Iñaki Gabilondo i Jon Sistiaga, el magazín d’actualitat Cuatro x Cuatro al canal Cuatro. També durant la Copa Mundial de Futbol d’Alemanya de 2006 va presentar amb Nico Abad els programes Zona Cuatro, aquest incloïa la prèvia i el post-partit dels partits de la selección española al Campionat Mundial de Futbol.
Així mateix, també ha retransmès per a Canal+, el canal prèmium de Sogecable, els Premis Òscar durant els anys 2006, 2007 i 2008.
Durant l'Eurocopa 2008 d'Àustria i Suïssa, Àngels Barceló i Nico Abad van presentar per a Cuatro des de la Plaça de Colón de Madrid  especial de Zona Cuatro amb motiu de la cobertura especial que es va desplegar per a retransmetre el campionat europeu.
El novembre de 2010 viatjà al Marroc amb un equip de la cadena SER per a investigar el desallotjament violent del campament de protesta sahrauí d'Al-Aaiun, amb un número encara indeterminat de morts i centenar de ferits.
L'11 de novembre del 2010 fou interrogada per la policia marroquina per haver aconseguit trencar el bloqueig informatiu marroquí i, posteriorment, ser expulsada del Marroc per "haver proporcionat informacions falses sobre la seva identitat i professió".
A continuació, us deixem l'enllaç a un vídeo que hem realitzat amb imatges de l'Àngels Barceló

Presentació

Benvinguts a aquest blog! Som cinc alumnes de 1r d'educació infantil de Blanquerna. Som la Clàudia Amalrich, l'Anna Mateu, l'Helena Guirao, l'Alba Cepa i l'Alba López.
Hem creat aquest blog degut a que dins l'assignatura de GTIC, ens han demanat un treball col·laboratiu sobre el seguiment d'un bon comunicador. Nosaltres hem decidit seguir a l'Àngels Barceló.
Anirem actualitzant i seguint continuament a l'Àngels Barceló.